Contactinformatie:

Muziekcafé Musicon
Soestdijksekade 345, Den Haag
Telefoon: 070-3686800
Email: daan@musicon.nl

Openbaar vervoer:

Bereikbaar met Randstadrail 4, tram 6 of bus 26 (halte Monnickendamplein)
Stadsbus 21, 23 en 27, of streekbus 31, 35, 37, 86 of 421 (halte Leyenburg)
Plan uw reis op 9292.nl

Kaderock is het grootste kleine festival van Nederland.

Al jaren lang wordt dit festival op de eerste zaterdag van juni gevierd door buurtbewoners, Hagenezen, landgenoten en muziekliefhebbers van over de grens, in en rondom Musicon te Den Haag. Met een groot buitenpodium op het plein en een intiem binnenpodium met een zaal voor ongeveer tweehonderd man, biedt dit festival, waar gezelligheid hoog in ‘t vaandel staat, een divers scala aan manieren om van een even divers scala aan muzikale variaties te genieten. Hoewel de naam enkel rock suggereert, zou het ontbreken van pop, blues, rap en electronische muziek het minder Kaderock maken. Traditioneel wordt het festival dan ook binnen afgesloten door dj’s zodat de diehards tot in de vroegste uurtjes door kunnen dansen.

Kaartverkoop geschiedt enkel aan de deur. Kaarten zijn € 2,50 voor volwassenen. Kinderen en jongeren tot en met 15 jaar betalen géén entrée. Er kan gevraagd worden je te identificeren als je eruitziet als 16 jaar of ouder. Op het terrein is behalve een heleboel goede muziek een kleine markt aanwezig, alsook een springkussen voor de jongste festivalgangers.

Let op! In verband met beperkte (en betaalde) parkeergelegenheid raden wij iedereen aan om NIET met de auto te komen. Kom lekker fietsen, of plan je reis op 9292.nl